Compania Staltech functioneaza pe piata agricola din Polonia inca de la inceputul anilor 80. Investitia in echipamente performante, care sunt modernizate frecvent, ne-a permis sa lansam productia de masini agricole si piese de schimb. Obiectivul final al companiei noastre este de a produce produse de inalta calitate la un pret adaptat la realitatile agriculturii noastre si a clientilor nostrii.

Cu experienta in productia de utilaje agricole, am devenit odata cu trecerea anilor un furnizor de incredere. Principalele puncte forte care stau in spatele companiei noastre sunt durabilitatea, funcionalitatea si estetica produselor.

In fiecare an participam la targuri de profil atat in tara cat si in strainatate prin intermediul retelei noastre de dealeri.

Compania noastra are o retea de dealeri foarte bine dezvoltata in intreaga arie. Mare parte din utilajele noastre sunt exportate in tari precum Lituania, Suedia, Ucraina, Olanda, Ungaria si Romania.  Aflai mai multe detalii despre produsele noastre accesand site-ul nostru www.staltech.ro

STALTECH este un producător recunoscut de mașini agricole din Polonia. In oferta noastra de utilaje puteti regasi grapele cu discuri independente, combinatoare, cultivatoare, decompactoare, dezmirisitoare si pluguri.

 

Am fost si suntem parteneri de incredere pentru clientii nostrii, care sunt mereu bucurosi de alegerea facuta!  

 

Bine ai venit !

All rights reserved © 2015 United Services Copying photos and other materials prohibited. Webdesign by RRCAM.

by